Skal du med på yogaferie?

Jeg udbyder yogaferier sammen med yogalærer Hanne Probst. Vi er optimister og satser på, at vi er på den anden side af coronasituationen februar 21, så vores yogatur til Goa februar 2023 bliver til noget. Yogarejsen til Goa kan du læse mere om ved at følge os på Facebook eller klikke på undermenuerne her på siden. Hvis du er interesseret så skriv en mail eller læg besked på tlf, så kan vi aftale et tidspunkt, hvor vi kan snakke om turen, hvis du har behov for det.

Vores yoga er for alle – det betyder at vi både kan undervise dig i begynderyoga, hvis du har brug for særlige hensyn og undervise dig, hvis du er mere øvet.

Vi lærer dig mindfulness-teknikker, du kan bruge til at komme bedre i kontakt med din ro og dine kreative ideer – også når du kommer hjem igen.

Du kommer på en yogaferie. Det betyder, der bliver masser af tid til at bade, læse bøger, tage på udflugter og spise god mad.

Vi laver primært hatha yoga. Vores blide hatha yoga program er bygget op således, at du efter ferien kan vedligeholde det som hjemme træning.

Play Video

Faciliteterne

En rejse til Indien er virkelig en oplevelse for livet, og en ferie i Goa er ingen undtagelse.

Du kommer til at bo, så du kan se strand og palmer, så langt øjet rækker og høre bølgerne fra dit værelse.

Riverside er et helt fantastisk sted, der lader dig komme fuldstændig ned i tempo i den fantastiske, indiske natur samtidig med, du får en ferieoplvelse. Brødrene James og Joel, som ejer Riverside er lokale og kender svaret på alle vores spørgsmål.