Kurser, workshops & supervision

Jeg afholder og står for forskellige kurser og workshops. Ved at klikke på de forskellige faner kan du se eksempler. Jeg organiserer og afholder workshops for samlede personalegruppe med fokus på trivsel og bæredygtige måder at være i et hektisk arbejdsliv på. Hvis du er interesseret kan du kontakte mig, da jeg altid tilrettelægger workshoppen ud fra jeres behov.

Og jeg organiserer og afholder fagligt fokuserede kurser, som fx kurser med fokus på den pædagogisk psykologiske vurdering, sammen med psykolog Sara Bork – PPV skriftlighed i en pædagogisk praksis, en kursusdag du kan læse mere om her PPR Efteruddannelse 2022-2025 – Dansk Psykolog Forening (dp.dk) Eller du kan læse artiklen i Pædagogisk Psykologisk Tidsskrift nr 3-2022, “Skriftlighed i en pædagogisk praksis. Ud af skuffen og skabet og ind i de pædagogiske forløb- PPV’er, henvisninger og notater”, Lone Hygum & sara Bork

Også dette kursus planlægges efter de konkrete behov og ønsker. Flere PPR kontorer har ønsket kurset som en workshop over 2 dage hvor der er tid til at arbejde med prøvehandlinger med udgangspunkt i PPVarbejdet mellem de 2 workshopdage.