Psykologsamtaler

Når du gennemgår en svær periode eller står overfor en stor udfordring, kan det være gavnligt at lære teknikker til at anskue og overskue situationen, så du kan arbejde med den, "1meter fra kanten". Jeg tilbyder psykologsamtaler med det fokus, der er nødvendigt for din problemstilling. Det kan være du har en problemstilling som bliver ved med at spænde ben for dig. Det kan være du oplever symptomer som angst, depression, manglende selvværd. 

 

Har du brug for hjælp i din rolle som forælder?

Mange forældre oplever, at forældreskabet i perioder kan være udfordrende. Det kan være barnet ikke vil i skole og har tegn på skolevægring, at barnet udviser forskellige tegn på mistrivsel eller man kan komme i tvivl om opdragelsesmæssige spørgsmål. Forældrerådgivning starter altid med en samtale med de voksne. Forældrerådgivningen kan også involvere samarbejdet med skoler og daginstitutioner.

Kan du mærke stressen banker på?

Er du på vej ud i en stresstilstand eller er du sygemeldt med stress? Symptomerne kan være uro, tankemylder, søvnløshed, irritabilitet, angst, depression.

Jeg hjælper dig med at genfinde balancen. Vi arbejder både med at berolige nervesystemet for at finde tilbage til en tilstand af kontrol og ro. Og vi arbejder med at finde stressorer. De ting der har udløst din stress. Derudover arbejder vi med at finde en god balance i arbejde/fritid, som er bæredygtig for dig.

samtale af 50 min 950 kr

parsamtale af 90 min 1800 kr

Ved afbud senest 24 timer før. Herefter betales fuld pris

Priser for samtaler og rådgivning

Lone Hygum, Maglekildevej 5a, 4000 Roskilde

 

20718378

                     lone.hygum@gmail.com