Psykologsamtaler

Der kan være mange forskellige årsager til, at du søger professionel hjælp i dit liv. Måske har du mistet et nærtstående menneske. Måske er du i overvejelser om større ændringer i dit liv. Måske mærker du følelser, du ikke tidligere har været opmærksom på. Måske har du lyst til at ændre på grundlæggende vaner og give dig selv nye muligheder.

Det kan være du har en problemstilling som bliver ved med at spænde ben for dig. Det kan være du oplever symptomer som angst, depression, manglende selvværd. 

Når du gennemgår en svær periode eller står overfor en stor udfordring, kan det være hjælpsomt og nogle gange livsnødvendigt at søge hjælp. I samtalerne arbejder vi med at berolige nervesystemet, at lære teknikker til at anskue og overskue situationen, så du kan arbejde med den, at få øje på nye muligheder og at hjælpe dig til at tage styringen i dit liv, hvor det er muligt.

Jeg har mange års erfaring med arbejdet med børn i mistrivsel og forældrerådgvining. Jeg har ligeldes stor erfaring med arbejds-/stress relaterede problemstillinger. 

Er du interesseret i at læse mere om bønesamtalerne læs her. Er du interesseret i at læse mere om forældrerådgvining læs her. Hvis du er interesseret i særlig viden om stressamtalerne læs her.

 

 

 

 

 

Har du brug for hjælp i din rolle som forælder?

Mange forældre oplever, at forældreskabet i perioder kan være udfordrende. Det kan være barnet ikke vil i skole og har tegn på skolevægring, at barnet udviser forskellige tegn på mistrivsel eller man kan komme i tvivl om opdragelsesmæssige spørgsmål. Forældrerådgivning starter altid med en samtale med de voksne. Forældrerådgivningen kan også involvere samarbejdet med skoler og daginstitutioner.

Kan du mærke stressen banker på?

Er du på vej ud i en stresstilstand eller er du sygemeldt med stress? Symptomerne kan være uro, tankemylder, søvnløshed, irritabilitet, angst, depression.

Jeg hjælper dig med at genfinde balancen. Vi arbejder både med at berolige nervesystemet for at finde tilbage til en tilstand af kontrol og ro. Og vi arbejder med at finde stressorer. De ting der har udløst din stress. Derudover arbejder vi med at finde en god balance i arbejde/fritid, som er bæredygtig for dig.

samtale af 50 min 950 kr

parsamtale af 90 min 1800 kr

Ved afbud senest 24 timer før. Herefter betales fuld pris

Priser for samtaler og rådgivning