Ro, visdom og mod

Når du arbejder med mennesker, er din egen personlighed et af dine vigtigste værktøjer og noget, du hele tiden skal pleje, og her er både mindfulness, self-compassion og yoga effektive metoder. Derfor har vi i gruppen for personlig udvikling et særligt fokus på at lære dig teknikker fra begge discipliner der træner dig i at dyrke venligheden og medfølelsen ikke bare til andre, men også til dig selv. Vores mål er, du skal komme mere i kontakt med dit følelsesliv, så du bedre kan tage vare på dine egne behov og få en bedre balance i hverdagen, der gør dig nærværende uden at brænde ud .

 

Men hvad er personlig udvikling og hvordan foregår personlig udvikling? Læs mere om metoderne nedenfor og se et eksempel på en typisk kursusdag her. Den personlige udviklingsgruppe kan søges godkendt til alle specialer og specialistuddannelser, da din deltagelse i gruppen tæller i forhold til fælleskravene for specialistuddannelserne som 48 timers personligt udviklingsarbejde i gruppe (2.3).

Du kommer til at få undervisning i hvordan yoga blandt andet kan bruges til at berolige nervesystemet. Du får teknikker og stillinger du helt konkret kan bruge både i dit eget arbejde og i privaten. Der er ingen krav til dit forhåndsniveau i yoga - alle kan være med.

Meditation
Sprog og læring
Yoga
Vidensdeling

Lone Hygum, Maglekildevej 5a, 4000 Roskilde

 

20718378