Forløb til dig, der arbejder med mennesker

Kurus for psykologer og sundhedspersonale

Gruppen i Indien og på Samsø, hvor vi arbejder med personlig udvikling, henvender sig til dig, der på den ene eller anden måde tager ansvar for mennesker som dit professionelle hverv. Måske er du læge, måske er du leder, måske er du pædagog, og måske er du noget helt andet - alle er velkomne. Forløbet er tilpasset specialistuddannelsen for psykologer.
 

Er du i en stilling, hvor dét at arbejde med mennesker udgør en stor del af din arbejdsdag, kan du måske nikke genkendende til, at det ansvar der følger med både kan være noget af det mest givende og det mest drænende afhængig af dagen, den aktuelle sag og det enkelte menneske, du skal kommunikere med. 

Svære dage og hårde beslutninger kommer desværre altid til at være en del af omsorgsarbejde, og det er præcis derfor, at du er i målgruppen. For at kunne bibeholde den empati, det nærvær og det klarsyn, der er brug for i dit arbejde, skal du kunne mærke dig selv og bruge din indre ro til at være nærværende uden at blive overvældet af andres lidelser.

Vi er selv begge psykologer (du kan finde mere information om os her), men vi har arbejdet med mange forskellige fagligheder og vil gøre os umage for at hjælpe dig med at præcisere, hvordan teknikkerne kan anvendes i lige præcis dit job.

Lær at passe på dig selv, så du kan blive ved med at passe på andre