Autoriseret psykolog Lone Hygum - et ben i yogaen og et ben i barndommens land

Jeg er autoriseret psykolog og specialist i pædagogisk og klinisk psykologi. Jeg har gennem de sidste 25 år arbejdet med en bred vifte af psykologopgaver og formidlingsopgaver. Jeg er i alt, hvad jeg laver optaget af at være med til at skabe rammer som fremmer og understøtter udvikling for mennesker. Jeg er optaget af samspillet mellem krop og psyke og tog derfor en yogalæreruddannelse i 2017.

Jeg har stor erfaring med formidlingsmæssige  opgaver og supervisionsopgaver indenfor samarbejdet med pædagogiske arbejdspladser både indenfor special- og almenområdet.

Jeg er i det terapeutiske arbejde bredt metodisk funderet. Jeg er optaget af menneskelige fællesskaber og ser det som en vigtig terapeutisk opgave at arbejde med det at indgå i fællesskaber. Mange mennesker oplever, at når livet bliver svært kan det være udfordrende at passe på sig selv i samværet med andre. Jeg er inspireret af narrative, systemiske metoder og arbejder også med kognitive og mindfulness/self compassion inspirerede metoder. Det er mennesket før metoden.

Jeg er særligt optaget af samspillet mellem krop og psyke. Derfor tog jeg i 2017 en yogalærer uddannelse hos Sofia Araujo Swara yoga.

Jeg har løst opgaver for bl.a:

Netværkspsykolog hos Forsvaret

ekstern konsulent hos RED

Ekstern supervisor for Frederiksholm akutinstitution

Oplæg i diverse børnehaver

Planlægning af efteruddannelse for psykologer i PPR i samarbejde med forskellige kommuner

Lone Hygum, Maglekildevej 5a, 4000 Roskilde

 

20718378

                     lone.hygum@gmail.com