DSC_0447
DSC_0441
DSC_0636
DSC_0718
DSC_0098
DSC_0351
DSC_0077

Personlig udviklingsgruppe på Samsø eller i Goa

Den personligeudviklingsgruppe i Indien er en oplevelse for livet. Du kommer til at leve side om side med spektakulær natur samtidig med, du kan nyde godt af Ashiyanas høje standard af luksus. Du kan se frem til yoga, meditationer, narrative interviews og bevidninger i Ashiyanas shalaer, og på stranden i Mandrem. Der er masser af muligheder for ayurvediske behandlinger hos doktor Rohit i Mandrem eller hos de for skellige massagesteder i Mandrem.

 

På Samsø skal vi være på det dejlige sted "Mellemrummet". 

Omfanget af den personlige udviklingsgruppe

Forløbet er 40 timer, og du kan bruge det til specialistuddannelsen. Vi bruger en uge sammen i Goa eller på Samsø og mødes derefter en dag i Roskilde, hvor vi følger op på forløbet. Der kan som udgangspunkt maksimalt være 12 deltagere i gruppen jf. nuværende regler for personlige udviklingsgrupper ved psykologforeningen. 

Det tager som regel mellem 12 og 15 timer at komme til Indien, og du kan komme til Goa lufthavn (GOI) på flere forskellige måder. Air India har en flyvning fra København med en mellemlanding i Delhi. Hvis du gerne vil undgå at mellemlande i Indien, flyver Finair fra Helsinki direkte til Goa og Thomas Cook har en direkte flyvning fra London til Goa - tjek momondo for alternative muligheder. Fra lufthavenen er Ashiyana er behjælpelig med taxi og i det omfang, det er muligt at koordinere jeres rejser, koordinerer vi taxier. 

Opfølgning i Roskilde

Når vi er tilbage fra Indien eller Samsø, skal vi efterfølgende mødes én lørdag i Roskild til en intensivt opfølgningsdag, hvor vi går i dybden med de erfaringer, vi har gjort os. På dagen i Roskilde vil der være kaffe, te og sødt, men du skal selv stå for frokost.​

Datoer for næste personlige udviklingsgruppe:

Uge 22, d.24-29. maj 2020

Uge 45, d. 1.- 8. november 2020